Veri Silme Talimatları
Son güncelleme: 2 Ağustos 2026
1. Google ile Giriş
TRGALA'da "Google ile Giriş Yap" seçeneğini kullandığınızda, Google hesabınızdan yalnızca e-posta adresinizi, adınızı ve profil fotoğrafınızı alırız. Bu bilgiler hesabınızı oluşturmak, sizi tanımlamak ve kazandığınız coin bakiyesini saklamak için Supabase altyapımızda güvenle tutulur. Şifrenize veya Google hesabınızın başka hiçbir bilgisine erişimimiz yoktur.
2. Verilerinizi Nasıl Sildirebilirsiniz?
Hesabınızı ve ilişkili tüm verilerinizi (e-posta, isim, profil fotoğrafı, coin bakiyesi, görev/ödül geçmişi) kalıcı olarak sildirmek için:
- E-posta: info@trgala.com adresine, giriş yaptığınız Google e-posta adresinizi belirterek "Veri Silme Talebi" konulu bir e-posta gönderin.
- Telegram: Destek ekibimize yazarak da aynı talebi iletebilirsiniz.
Talebiniz doğrulandıktan sonra verileriniz en geç 30 gün içinde sistemlerimizden kalıcı olarak silinir.
3. Google Hesap İzinlerinizi Yönetin
TRGALA'nın Google hesabınıza erişimini istediğiniz zaman doğrudan Google üzerinden de iptal edebilirsiniz: myaccount.google.com/permissions. Erişimi iptal etmek, verilerinizin sistemimizden otomatik olarak silinmesini sağlamaz — verilerinizin silinmesi için yukarıdaki talebi ayrıca göndermeniz gerekir.
4. Sorularınız İçin
Veri silme süreciyle ilgili sorularınız için:
E-posta: info@trgala.com
Ayrıca Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.